Over ons

Wij, Marc en Anne , wij wonen samen en onze 2 boxers Urban Dance Van Sapho’s Hoeve (Usko) en Ulle Van de Pastberg te Attenrode Wever , een deelgemeente van Glabbeek (Vlaams Brabant).

Usko, de gestroomde reu, is onze eerste boxer. Hij is geboren op 02/02/2021. Onze tweede boxer Ulle , een gele teef is geboren op 09/04/2021.

Iedereen in vriendenkring verklaarden ons voor gek , om 2 boxerpups in huis te halen . Usko en Ulle zijn 2 echte huisdieren, ze zijn in ons gezin constant aanwezig. Ze hebben een fantastisch grote tuin om in te ravotten.

Onze passie voor onze honden , is zo gegroeid dat alles in het teken staat van hun. Zoals lange wandelingen maken aan zee, in de Ardennen. Zwemlessen volgen, deelnemen aan hondenshows zowel in binnenland als in buitenland. Gehoorzaamheid in hondenschool en mantrailen. Wij wensen u dan ook veel plezier met het ontdekken van de boxer.

Contact

+32 495 20 05 44 Marc

+32 49365 68 00 Anne

Butschovestraat 2 3384 Attenrode Wever

Over ons

Wij, Marc en Anne , wij wonen samen en onze 2 boxers Urban Dance Van Sapho’s Hoeve (Usko) en Ulle Van de Pastberg te Attenrode Wever , een deelgemeente van Glabbeek (Vlaams Brabant). Usko, de gestroomde reu, is onze eerste boxer. Hij is geboren op 02/02/2021. Onze tweede boxer Ulle , een gele teef is geboren op 09/04/2021. Iedereen in vriendenkring verklaarden ons voor gek , om 2 boxerpups in huis te halen . Usko en Ulle zijn 2 echte huisdieren , ze zijn in ons gezin constant aanwezig .Ze hebben een fantastisch grote tuin om in te ravotten. Onze passie voor onze honden , is zo gegroeid dat alles in het teken staat van hun .

Al de foto's op de website zijn getrokken door fotograaf: GoldenDogPhotography
Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.